Logga ut

Steg 1 av 2

Personuppgifter

Var vänlig fyll i alla fält med korrekta uppgifter. Ett brev med ditt medlemsnummer kommmer att skickas till din e-postadress när du trycker sänd. Därefter måste du aktivera ditt medlemsskap.

Förnamn
Efternamn
E-post
Bekräfta e-postadress (Ange samma adress som i E-post)  
Telefonnummer ex. 047270569
Medlemsvillkor

Uppdaterad 2019-03-28

1. Detta är ett avtal som gäller mellan dig och Moheda Bio.

2. Moheda Bio ger dig möjlighet att använda de tjänster som Moheda Bio erbjuder under förutsättning att du godkänner detta avtal utan ändringar.

3. Moheda Bio förbehåller sig rätten att ändra villkoren och förutsättningarna för användandet av tjänsterna. Du bär ansvaret för att regelbundet granska dessa villkor och förutsättningar och eventuella ytterligare villkor som publiceras på Moheda Bios webbplats.

4. Som Moheda Bio-medlem ges du möjlighet att använda de tjänster Moheda Bio erbjuder. Du betalar ingen avgift för att bli medlem. Att bli medlem innebär inte att du behöver bli medlem i Moheda Scoutkår eller några andra förpliktelser. Som medlem räknas du om du finns med i Moheda Bios medlemsregister.

5. Moheda Bio lagrar medlemsregistret i en databas som endast är tillgänglig för Moheda Bio. Databasen finns på webbhotellet vi använder.

6. Moheda Bio varken säljer, hyr ut eller lämnar ut personuppgifter till tredje part. Moheda Bio får använda mina personuppgifter för eget bruk och marknadsföring.

7. Personuppgifter som måste anges är: förnamn, efternamn, e-post och telefon. Övriga uppgifter är frivilliga.

8. Moheda Bio har rätt att utan förvarning radera en medlem om missbruk av tjänsterna har skett eller om felaktiga personuppgifter angivits. Moheda Bio kan granska de personuppgifter som angetts och ta bort medlem om denna inte aktiverat sitt medlemskap inom en månad. Medlemmens e-postadress används som inloggningsnamn och därför krävs att det är en giltig adress.

9. Uppsägande av medlemskap sker genom att logga in som medlem och välja Avsluta medlemskap. Medlemskapet upphör då och alla personuppgifter raderas. Ett e-postmeddelande skickas till Moheda Bio som anger namn på medlemmen som raderats.

10. Moheda Bio kan inte garantera att bokning via Internet alltid är tillgänglig. Moheda Bio kan när som helst stänga biljettbokningen. Alla bokningar som görs innan vi officiellt lanserar tjänsten är enbart för test och gäller ej som bokning.

11. När nytt lösenord begärs skickas ett meddelande till Moheda Bio med uppgifter om vem som begärt lösenord. Själva lösenordet skickas inte till Moheda Bio.

12. Vid biljettbokning skickas en kopia av bokningsbekräftelsen till Moheda Bio.

13. Vid förfrågan om medlemskap skickas en kopia till Moheda Bio av det brev som skickats till medlemmen.

--- Slut på medlemsvillkor ---

   
 
Hem | MOHEDA BIO använder Cookies |